juli 31, 2018

Calendar

sep
22
za
Elfia meets Handmadebyortlep @ Arcen
sep 22 – nov 3 hele dag
okt
27
za
Störring in Ede @ Ede
okt 27 hele dag

Störring festival

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober vindt in Ede de tweede editie van het Störrig festival plaats, waarmee we een weekend lang een culinaire ode aan de wilde Veluwe brengen. Geen standaard FoodTruck festival, maar een festival dat alle zintuigen prikkelt. Waar je ontdekt, proeft en beleeft, en waar je kennis maakt met al het heerlijks dat de natuur te bieden heeft.

nov
13
di
Winterfair de Weistaar meets HandmadebyOrtlep @ De Weistaar
nov 13 – nov 15 hele dag

Landelijk Onthaasten

Op boerderij de Weistaar, waar het landelijk genieten is, wordt voor de 19e keer de winterfair georganiseerd met als thema

“LANDELIJK ONTHAASTEN”.

In ongedwongen gezellige sfeer wordt u welkom geheten om te genieten van deze bijzondere winterfair. De met zorg gekozen 70 standhouders hebben liefde voor hun vak en presenteren met genoegen hun producten.

WONEN MODE BROCANTE CURIOSA TASSEN SIERADEN SJAALS BLOEMWERK DELICATESSEN EN MEER

https://www.winterfairdeweistaar.nl

nov
24
za
Castlefest meets Handmade by Ortlep @ Lisse
nov 24 – nov 25 hele dag

Castlefest

Waan je in een compleet andere wereld op de Castlefest Winter Editie, een Fantasy festival in winterse sferen. Een feest voor jong en oud, waarbij je, zodra je de poorten doorgaat, een andere wereld instapt. De Castlefest Winter Editie is een winterse totaalbeleving met muziek, fantasy schrijvers, catering in stijl, kampvuurtjes, middeleeuwse ambachten, een knusse sfeer en een markt met alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

Op de de verschillende festivalpodia treden een groot aantal bands op, van Pagan Folk tot Wereld muziek, van Middeleeuwse Rock tot Indie. Kortom, voor elke muziekliefhebber wat wils!

De Castlefest Winter Editie kenmerkt zich door de knusse en bijzondere sfeer. Optredens in een verwarmde tent, de vele kampvuurtjes en warme dranken maken dit tot een aangenaam winter festival voor de fantasy liefhebber. Het creëert een gevoel waarbij je je enkele dagen in een totaal andere wereld lijkt te begeven.

dec
2
zo
Vaanderhoogt warme witte winter weken @ Soest
dec 2 – dec 5 hele dag

WARME WITTE WINTER WEKEN

Elk jaar in november en december trekken meer dan 75.000 bezoekers naar de  Dorresteinweg in Soest voor een feestelijk uitstapje naar de Warme Witte Winter Weken. Hét Soesterse winterevenement dat bol staat van authentieke, winterse gezelligheid voor jong en oud.

Het gehele terrein van tuinadviescentrum ’t Vaarderhoogt is dan herschapen tot een sprookjesachtig dorp in Anton Pieck stijl vol met pittoreske winkeltjes waarin om de 3 á 4 dagen steeds weer andere winkeliers hun waren slijten.
dec
7
vr
Weinachtmarkt meets HandmadebyOrtlep @ Kloster Graefenthal
dec 7 – dec 9 hele dag

Zie de website: http://www.kloster-graefenthal.de

dec
16
zo
Twijnstraat & de KERSTmarkt meets HandmadebyOrtlep @ twijnstraat
dec 16 hele dag

Twijnstraat: een dorp in de stad, waar het heerlijk toeven is!

De Twijnstraat ligt midden in het Museumkwartier in Utrecht en is de oudste winkelstraat van Utrecht. Vandaag de dag heeft deze leuke straat met mooie oude geveltjes aan het einde van de Oudegracht nog altijd een keurslager, een visboer, de bloemist, een kaaswinkel en een groentewinkel. Maar ook de Albert Hein en een grote Ekoplaza zijn aanwezig. De gezellige koffietentjes, kleine (eet)cafeetjes originele kadowinkeltjes en modezaakjes maken dit gastvrije ‘dorpje in de stad, waar iedereen elkaar kent’ tot een geweldige plek om te vertoeven.

Om de hoek liggen het Centraal Museum, het Filmhuis Louis Hartloper en de gezelligste terrassen van de stad Utrecht, in de volksmond het Ledig Erf genoemd. Vijf keer per jaar wordt er in de straat een markt georganiseerd waarvan de kerstmarkt in Utrecht na zoveel jaar wel een begrip is in Utrecht en omstreken.

Naar Vorige
0

Your Cart